Sunday, April 3, 2011

Never HATE Ur Ex Boyfriend....


Assalamualaikum.....

Harap semua kat sini sihat-sihat belaka.Ok,saya juz nak share something yang saya rasa kat sini. Kebanyakkan girl bila break up jew dengan diaownk punya ex for sure akan saling membenci antara satu sama lain. bagi saya benda macam nih tak patut pown terjadi,sepatutnya after dah takda pew2 relationship kita boleh ja nak jadi kawan.Why not kan?tak payah la nak saling berdendam antara satu sama lain ok.

Masing-masing juz go on wif ur life la.Tak payah nak berdendam yew.Ambik pew yang terjadi tuh sebagai satu pengalaman dan pengajaran dalam hidup kowank k. Mungkin ada hikmah disebalik pew yang terjadi tuh. So never feel regretted of what happened ok. Maybe someone better is waiting for u.

Tak payah nak habiskan masa kowank untuk saling gaduh antara satu sama lain,macam budak kecik ja. Masing-masing dah besar so dapat fikir pew yang baik. Juz go on with ur life,and don't be sad dearies. Be happy wif anyone arounds u ok.

till then....take care...thank you for reading.....

4 comments:

  1. bukan ka ssh as nak jd cam tu...
    how about u??with you ex..
    for me its hard to do it..

    ReplyDelete
  2. hopefully..jgn trlebih baik sudaa..hehe

    ReplyDelete
  3. anonymous1:mmg sssah...bg sy,no need la gdoh2...sy lbih ska berkwn...xda pown nk sling memmbenci..=)..right???
    anonymous2:2 sdah pasti...

    ReplyDelete
  4. never hate ur ex

    ReplyDelete

orang bek yang komen....tq