Monday, January 27, 2014

My Wedding Dream

Assalamualaikum...

apa habaq wahai kawan-kawan sekalian..?btw tahun ni bila wa bukak fb ada ja invitation untuk majlis perkahwinan oleh kawan-kawan sekolah,kampung..ni yang makin membuak-buak semangat nak nikah ni..almaklumlah umur bila dah menginjak ke 20an ni kan ada la perasaan jugak nak nikah tuh kan..ada plak kawan yang dah beranak pinak bagai dah..wa plak still belajar so terpaksalah lupakan hasrat nak nikah tuh..

btw nak share la sikit wedding yang macam mana wa dok impi-impikan selama ni..jangan salah anggap k..wa takkan berkahwin lagi dalam masa terdekat ni ye..hehehe..

untuk nikah memang warna putih la akan dipilih kan..wa ingat nak pakai jubah moden yang design macam ni but warna off white gitu..and nak detailing warna pink sikit-sikit...

love this dress
untuk majlis kat rumah wa plak warna mint green menjadi idaman kalbu..at first dulu pikir nak warna pink but warna ni lagi mengancam...lembut ja warna tapi menarik hati kottt..sekarang pon warna ni tengah inn sangat..orang sekarang pun bila wat majlis lebih pilih warna-warna pastel berbanding warna yang terang benderang...


soft ja warna mint green ..hehehe..nanti ingat nak wat simple ja pelamin but bukan untuk tepung tawar tapi untuk tangkap gambar dengan family dengan kawan-kawan..


atau decoration macam ni ni


nice kan warna-warna dia dan memang plan nak letak bunga segar...pahtu ingat nak wat candy booth and tempat guest book sekali..over btoiii..hehehe


ombre colour!!!!!!!love this 

flower girl
pahtu nak flower pakai tutu dress warna mint green jugak...last2 flower girl lagi menyerlah dari pengantin..acaner tuh???hahahah..hentam sajalah..wa kalau boleh nak majlis yang simple sangat2 but cantik..taknak nampak vavavoom sangat memandangkan sekarang semua benda mahal kan??so harap sangat dapat wat majlis wa macam nih..simple but nice..so korang macam mana wedding impian korang ce share sikit..hehehehee

p/s: to my future husband i hope you will like my idea..
all picture credit to Google
terima kasih daun keladi..lepasni singgah la sini lagi okey..=)

2 comments:

  1. pelamin simple but nice! fresh flower... like3~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 la better yg simple...tq sudi komen..hehehehe

      Delete

orang bek yang komen....tq